Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sve toplije

Pripremite se za paklene vrućine: Temperature rastu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sljedećih dana nastavit će se toplo i sunčano vrijeme, a temperature će prema vikendu sve više rasti.

Jutros je već bilo vruće, osobito na južnom Jadranu. Najviše vrijednosti izmjerene su u Splitu i Karlobagu, gdje je već u 8:00 sati ujutro izmjereno 27 stupnjeva Celzijusa. U unutrašnjosti je malo ugodnije, vrijednosti se kreću između 14 i 20 stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Uskoro nam se vraća nestabilno vrijeme: Meteorolog otkriva kada stiže nova promjena Slika nije dostupna Naznake ljeta Stiže prvi val vrućine: Sljedeći tjedan znojit ćemo se na +30

I poslijepodne će se nastaviti sunčano i toplo vrijeme, ali naravno uz više temperature. Očekuje nas nekoliko stupnjeva više nego jučer, bit će između 31 i 34 stupnjeva. Vjetar će biti slab, tako da se od njega nećemo rashladiti.

>> Evo tko će danas uživati u suncu, a tko baš i ne!

I sljedećih dana vrijeme će biti bez nekih značajnijih promjena, osim što će prema vikendu biti sve toplije. Jedino u noći sa subote na nedjelju možemo očekivati poneki lokalni pljusak ili grmljavinu.

Na moru ne treba očekivati nikakve promjene ili nestabilnosti, bit će sunčano i vrlo vruće, a vjetar slab. Temperatura more također je bez promjena, uglavnom oko 24, 25 stupnjeva, a sljedećih dana može se očekivati i stupanj, dva više.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene