Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izvanredni nadzor

USKOK češlja policijsku postaju: Nestao zaplijenjeni novac, policajka udaljena iz službe

Veća količina novaca koju su prilikom nedavnog postupanja privremeno oduzeli policijski službenici Policijske postaje Novi Marof je nestala, a informaciju je potvrdila i Policijska uprava varaždinska.

Policijski službenici Policijske postaje Novi Marof su nakon oduzimanja veće količine novaca, sukladno pravilima, izdali odgovarajuću potvrdu, a oduzeti je novac trebao biti u kasi policijske postaje na čuvanju sve do odgovarajućeg rješenja jer se ispostavilo da je ukraden.

Međutim, kako navodi jedan lokalni medij, novac je nestao, a Policijska uprava varaždinska potvrdila im je da je u tijeku provođenje izvida zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela zlouporabe položaja i ovlasti.

PU varaždinska tvrdi kako su odmah po saznanju da je novac nestao poduzeli sve zakonom propisane mjere i radnje, a u Policijskoj postaji Novi Marof izvršen je izvanredni nadzor. Dodaju i da je načelnik PU varaždinske iz službe rješenjem udaljio jednu policijsku službenicu za koju se sumnja da je počinila težu povredu službene dužnosti.

Pročitajte i ovo Ilustracija UHIĆEN JE Iz ormarića restorana ukrao napojnice! Kada vidite o kojoj se cifri radi, zavrtjet će vam se u glavi

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, u suradnji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta u Zagrebu, provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti tog kaznenog djela, priopćili su iz policije za jedan varaždinski medij.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene