U drugu nacionalnu kompaniju Podravku ulazi revizorska kuća. Zahtjev za revizijom Upravi Podravke stigao je iz državne agencije za restruktiranje i prodaju.


U drugu nacionalnu kompaniju Podravku za nekoliko dana ulazi revizorska kuća, sa zadatkom da dubinski analizira poslovanje kompanije za vrijeme mandata prethodne Uprave, predvođene Zvonimirom Mršićem.

Vezani članci Andrej Plenković u Koprivnici Plenković objavio odličnu vijest za umirovljenike, komentirao i Milanovićev potez: ''To nije napravio nijedan predsjednik u 20 godina...'' Zlatko Dalić (Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL) Zlatko Dalić: "Sretan sam što mogu pomoći hrvatskom gospodarstvu"

Zahtjev za revizijom Upravi Podravke stigao je iz državne agencije za restruktiranje i prodaju - koja je pod izravnim nadzorom HDZ-ova ministra Gorana Marića. Uprava na čelu s Marinom Pucarom je prijedlog poslala Nadzornom odboru koji ga je prihvatio. Ministar Marić je na naš upit o zahtjevu za revizijom odgovorio kako upravno vijeće Cerpa o tome nikad nije raspravljalo ni odlučivalo.

Inače, bivši predsjednik Uprave Podravke Mršić je odnedavno posebni savjetnik izvanrednog Vladinog povjerenika Ramljaka u Agrokoru. Revizori će se baviti poslovanjem Podravke u posljednjih pet godina.