Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi sukob Roma

U obračunu dviju romskih obitelji zadobio ozljede opasne po život

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Maloljetnik iz Perušića uhićen je, jer ga se zasada dovodi u vezu s nanošenjem teških tjelesnih ozljeda.

Dvije obitelji s područja Perušića i Krbavskog polja u Udbini, u nedjelju poslijepodne međusobno su se potukle,  pri čemu je nekoliko osoba ozlijeđeno.

Pročitajte i ovo Pucnjava ispred škole Sve se istražuje VIDEO Policija u SAD-u ubila učenika ispred škole nakon dojave da ima pištolj Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji

Ozljede opasne po život zadobio je 37-godišnjak iz Krbave koji se nakon pružene liječničke pomoći u gospićkoj bolnici prevezen u Opću bolnicu Zadar. Četiri osobe su lakše ozlijeđene, a kako neslužbeno doznajemo radi se o dvije žene i dva muškarca.

>> Optužnica protiv načelnika Škabrnje zbog diskriminacije Roma

Kriminalističko istraživanje je još uvijek u tijeku no maloljetnik iz Perušića je uhićen, jer ga se za sada dovodi u vezu s nanošenjem teških tjelesnih ozljeda 37-godišnjaku, izvijestila je PU ličko-senjska.

Neslužbeno doznajemo da se radi o Romima, a većina sudionika tučnjave od prije je poznata policiji. (Agencija VLM)

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene