Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaplijenjeno oružje

U koordiniranoj policijskoj akciji na zapadnom Balkanu uhićene 22 osobe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području pet država zapadnog Balkana provedena je uspješna zajednička policijska akcija usmjerena protiv organiziranog kriminala pri čemu su uhićene 22 osobe, a zaplijenjena je i velika količina oružja, streljiva i eksploziva, potvrdili su u ponedjeljak u Sarajevu predstavnici bosanskohercegovačkih policijskih agencija koji su koordinirali ovu operaciju.

Ravnatelj nacionalnog ureda Interpola za BiH Branislav Pavlović na konferenciji za novinstvo kazao je kako je regionalna operacija pod kodnim nazivom "Balkan Trigger" provedena od 17. do 19. travnja pri čemu su zaplijenjena 44 komada različitog oružja, na tisuće komada streljiva te veća količina granata i eksploziva.

Pročitajte i ovo Stotine se okupile diljem Europe kako bi oplakivale Navaljnog i osudile Putina - 5 Nakon smrti Alekseja Navaljnog FOTO Ruska policija odvodi građane, prosvjednici se okupljaju izvan granica: ''Sad više nemamo nade za lijepu Rusiju u budućnosti'' Ilustracija krao sa suradnicima? Policija istražuje dekana riječkog Ekonomskog fakulteta, sumnja da je pronevjerio čak 384 tisuće eura

Uz to su zaplijenjena 52 kilograma marihuane, a provedene su provjere više od 40 tisuća osoba na području Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i Makedonije.

Od 22 uhićena njih šest privedeno je po međunarodnim tjeralicama.

Akcija je provedena na zahtjev Glavnog tajništva Interpola uz primjenu baze te međunarodne policijske organizacije čiji je cilj identifikacija i praćenje oružja koje je u nezakonitu posjedu. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene