Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Splitsko - dalmatinska županija obavještava da je došlo do onečišćenja mora.


Onečišćenje mora je na dvama lokacijama na području Kaštela. Na plažama Kamp u Kaštel Gomilici i na plaži između Torce u Kaštel Gomilici i Baletne škole u Kaštel Kambelovcu.

>> More kod Lopuda više nije onečišćeno

Vezani članci Plaža u Kaštel Sućurcu trajno je zagađena (Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL) Ispuštali fekalije u more: Dvije plaže u Kaštelima trajno su zagađene Plaža, ilustracija (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL/Dnevnik.hr) A kakvo je more u kojem se vi kupate? Aplikacija koja mjeri razinu onečišćenja na 800 plaža diljem obale

Onečišćenje se odnosi na povećanje koncentracije crijevnog enterokoka i Escherichie Coli. Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko - dalmatinske županije nastavit će svakodnevno ispitivati kakvoću mora do prestanka onečišćenja.

O onečišćenju su obaviješteni Grad Kaštela i Inspekcija zaštite okoliša, javlja pročelnica upravnog odjela za graditeljstvo, komunalne poslove, infrastrukturu i zaštitu okoliša, Marija Vuković.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.