Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na plaži hotela

More kod Lopuda više nije onečišćeno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Upravni odjel za prostorno uređenje gradnju i zaštitu okoliša Dubrovačko-neretvanske županije priopćio je kako je prestalo kratkotrajno onečišćenje mora fekalnim vodama na plaži hotela Grand na otoku Lopudu.

Zavod za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije obavio je dodatno uzorkovanje mora 1. i 2. kolovoza ove godine i rezultati ispitivanja udovoljavaju uvjetima Uredbe i ocijenjeni su kao more izvrsne kakvoće te je more na plaži hotela Grand u Lopudu podobno za kupanje.

Pročitajte i ovo Privedena Albanka - 3 Česte nesreće Dnevnik Nove TV doznao zašto je područje na kojem se dogodila stravična tragedija - opasno: "To na tijelo ima efekt kao da je pod utjecajem alkohola" Slika nije dostupna Redovno uzimanje uzoraka Ne preporučuje se kupanje! Onečišćeno more na dubrovačkoj plaži

>> More na hotelskoj plaži onečišćeno fekalijama!

S obzirom na zahtjeve uredbe more na plaži hotela Grand u Lopudu ponovno će se uzorkovati u roku od sedam dana radi provjere prestanka kratkotrajnog onečišćenja, stoji u priopćenju. (Hina) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene