Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pomoć sa svih strana

U istragu oko velike pljačke u BiH uključena i hrvatska policija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija Županije zapadnohercegovačke (ŽZH) zatražila je pomoć hrvatske policije te nekoliko policijskih agencija u BiH uključujući i Obavještajno-sigurnosnu agenciju (OSA) ove zemlje u potrazi za počiniteljima velike pljačke koja se dogodila nedaleko Gruda.

'Policija Županije zapadnohercegovačke provodi zajedničke mjere s policijama splitsko-dalmatinske županije i drugim policijskim agencijama kao i sigurnosnom službom BiH', rekao je u srijedu novinarima glasnogovornik MUP-a ŽZH Damir Čutura. Po njegovim riječima, na više mjesta nakon napada postavljene su policijske ophodnje i punktovi, više osoba je privedeno na obavijesne razgovore, a vrše se kriminalistička obrada i vještačenje tragova.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Projekt na čekanju Hrvati se za rusko cjepivo upisuju u BiH: "Iz Hrvatske ste? Ma daaa, možete se predbilježiti" Slika nije dostupna PRIJAVLJEN UNUTARNJOJ KONTROLI Skandal kod Dubrovnika: Načelnik postaje seksualno uznemiravao najmanje četiri policajke

>> Grude: Prijeteći zoljom ukrali pet milijuna eura

Nedaleko Gruda jučer su nepoznati razbojnici presreli oklopljeno zaštitarsko vozilo agencije Puma Sektor Banja Luka te uz prijetnju oružjem, među kojim i ručnim bacačem raketa, prisilili zaštitare na predaju.

Po različitim medijskim napisima u srijedu, opljačkano je između pet (oko 19,25 milijuna kuna) i 10 milijuna maraka, što je najveća pljačka u poslijeratnoj BiH. Doznaje se kako je prevoženi novac iz Riznice Unicredit banke iz Mostara u Republiku Hrvatsku bio vlasništvo Zagrebačke banke. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene