Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Novost na tržištu

Iznenađenje na tržištu: Dolazi novi mobilni operater!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
H1 Telekom kroz mjesec dana ući će na tržište mobilne telefonije s predbrojem 090 koji im je regulatorna agencija HAKOM već odobrila.

Radi se o virtualnom operateru koji će se u pružanju mobilnih usluga koristiti infrastrukturom jednog od etabliranih mobilnih operatora na domaćem tržištu, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Skinite aplikaciju' Primila poruku od mobilnog operatera: 'Nadam se da ćeš gorjeti u paklu'

>> Stigla mreža za roditelje: Mogu provjeravati poruke i pozive i dok je mobitel ugašen!

Dodaje kako je još prerano definirati o kome se radi, no iz H1 poručuju kako će u mjesec dana biti poznate sve informacije. U mobilnu tržište ići će s već postojećom vlastitom bazom korisničkih ugovora, billingom, računovodstvom, pozivnim centrom.

Uz fiksnu telefoniju, širokopojasni internet i IPT, H1 Telekom će korisnicima pružiti i uslugu virtualne mobilne telefonije (MVNO). Tako će postati telekom-operator koji će korisnicima ponuditi takozvanu quadruple play usluge ili četiri usluge kod jednog operatora.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene