Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedna je djevojka zatražila od teleoperatera obrazloženje zašto nije dobila upozorenje o prekoračenju tarife, a dobila je nešto čemu se nije nadala.


Šesnaestogodišnja Norvežanka nazvala je službu za korisnike jednog mobilnog operatera nakon što nije dobila poruku upozorenja zbog prekoračenja tarife. 'Teleoperater mi je rekao da skinem aplikaciju kojom ću pratiti mjesečnu potrošnju. Ja sam mu rekla kako to nije potrebno, jer tu obavijest trebam dobivati SMS-om. Tada me zamolio da mu 'izađem u susret'. Rekla sam kako do nije dovoljno, zaželjela mu ugodan dan i spustila slušalicu', priča mlada Norvežanka.

>> Rekao 'Isus te voli' i dobio otkaz

Vezani članci Policija, ilustracija Prijetio djetetu (11) da će mu napasti majku, prijetnje ponovio i bivšoj supruzi i njezinu partneru Slika nije dostupna Talibani prijete: Vrati li se bivši predsjednik u zemlju poslat ćemo ga u pakao!

Nekoliko minuta kasnije dobila je SMS poruku od mobilnog operatera. 'Rijetko se susretne netko ovako bezobrazan. Nadam se da ćeš gorjeti u paklu', pisalo je u SMS-u. Ubrzo nakon toga stigla joj je poruku o uspješnoj aktivaciji mobilne širokopojasne mreže što nipošto nije tražila.

Djevojka i njezina majka cijeli su slučaj odlučile prijaviti nadležnima u tvrtki, no nakon što im se tamo nitko nije želio očitovati o incidentu s pričom su izašle u medije.

Nakon toga, primile su isprike mobilnog operatera, no rekle su kako će s njima raskinuti ugovor, a operateru ovo zasigurno nije dobra reklama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.