Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobar znak

Turisti pohrlili provesti Uskrs na hrvatskoj obali: Nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone

Aktualno Galerija Turizam; ilustracija - 1 Turizam; ilustracija - 1 Foto: DNEVNIK.hr Turizam; ilustracija - 2 Turizam; ilustracija - 2 Foto: DNEVNIK.hr Turizam; ilustracija - 3 Turizam; ilustracija - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Turizam; ilustracija - 4 Galerija 1/4 >>
U Dubrovniku i Zadru već ima konkretnih pokazatelja predsezone. Mnogi domaći i strani gosti Uskrs su odlučili provesti na moru. Detalje donosi reporterka Danijela Demarin Hasanović.

Sunčano vrijeme, visoke temperature, s novim brojnim međunarodnim aviolinijama koje su startale prošlog vikenda pokazale su se dobitnim receptom. Predsezona je u punom jeku.

Beč, Manchester i Amsterdam samo su neke od ukupno 27 destinacija iz kojih su gosti u nedjelju sletjeli u Dubrovnik. Mnogi Uskrs žele provesti baš u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić potraga za djevojčicom Policijska načelnica otkrila nove detalje i koga je prvo zatekla na mjestu Dankina nestanka

Pročitajte i ovo Ilustracija Pucnjava u SAD-u Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati"

"Grad djeluje prelijepo i odlučili smo iskoristiti godišnji odmor i doći ovdje", rekao je Luke koji je u Dubrovnik doputovao iz Beča.

No, nije samo Dubrovnik hit destinacija ove predsezone. Turisti su pohrlili i u Zadar, a njihove dojmove o hrvatskoj obali možete pogledati u videoprilogu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene