Hitna pomoć (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Hitna pomoć (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)

U selu Kuzmincu u Koprivničko-križevačkoj županiji u ponedjeljak ujutro utopila se jednogodišnja djevojčica kad je pala u kantu punu vode.


Nesreća se dogodila oko 8:45 sati u jednoj od prostorija obiteljske kuće, a roditelji u tom trenutku nisu bili u blizini.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell,Dino Stanin) Teška nesreća u Lekeniku: Auto završio na krovu, jedna osoba poginula, jedna ozlijeđena Sudar kamiona i biciklista (Foto: Screenshot/YouTube) Kamionom prošao kroz biciklista kao da je mušica na vjetrobranu, tek kasnije shvatio što je napravio

Nesretna djevojčica je tijekom igre pomaknula poklopac plastične kante i izgubila ravnotežu te pala u kantu koja je tek dijelom bila ispunjena vodom. Pronašla ju je majka (19) koja je bila u kući za vrijeme tragedije, ali ne u istoj prostoriji kao i djevojčica. Očevid je pokazao da je riječ o nesretnoj okolnosti, nema elemenata kaznenog djela, a neće biti napravljena ni obdukcija, rekli su za DNEVNIK.hr iz Policijske uprave Koprivničko - križevačke županije.

Policijski službenici će o događaju dostaviti izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.