Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijeti mu višegodišnji zatvor

Policija uhvatila napadača u Zagrebu: Nožem izbo muškarca zbog parkinga

Aktualno Galerija Napad nožem u Zagrebu - 3 Napad nožem u Zagrebu - 3 Foto: DNEVNIK.hr Napad nožem u Zagrebu - 2 Napad nožem u Zagrebu - 2 Foto: DNEVNIK.hr Napad nožem u Zagrebu - 1 Napad nožem u Zagrebu - 1 Foto: DNEVNIK.hr +0 Domagoj Mikić, novinar Nove TV Galerija 1/4 >>
Sukob na zagrebačkom Trnju. Jedan je muškarac drugoga napao nožem. I to zbog - parkinga. Je li napadač pronađen i u kakvom je stanju ozlijeđeni otkrio je reporter Dnevnika Nove TV Domagoj Mikić.

Policija je u popodnevnim satima pronašla 67-godišnjeg hrvatskog državljanina koji je svoje prometne probleme pokušao rješiti uporabom hladnog oružja i on je pod njihovim nadzorom.

Ozljeđeni muškarac se pak s teškim ozljedama nalazi u Kliničkom bolničkom centru Zagreb i njegovo stanje je ozbiljno, ali liječnici kažu da je van životne opasnosti, izvijestio je Domagoj Mikić.

Pročitajte i ovo Ilustracija U Ludbregu Muškarci napali ženu u kafiću: Kad se oslobodila, uslijedio je preokret

Sve se je odvijalo oko 13 sati na parkingu sa stražnje strane zagrebačkog autobusnog kolodvora. Napadač nije bio zadovoljan načinom kako je parkirao svoje vozilo ozlijeđeni muškarac, izvadio je nož i zadao mu nekoliko uboda. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Upali su radikali" VIDEO Pogledajte tučnjavu svećenika i vojnika u crkvi: Jedno pitanje izazvalo je bijes

"Ono što treba posebno pohvaliti je rad naše policija koja je u ekspresnom roku našla napadača i oni su odmah okarakterizirali ovo kazneno djelo kao pokušaj ubojstva. Pa sada ako se napadaču dokaže krivnja prijeti mu kazna zatvora i do pet godina", rekao je Mikić za kraj.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene