Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvijestila policija

Trojica presrela dijete na putu u dućan, išamarali ga i ukrali 200 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Razbojništvo u Čakovcu! Trojica razbojnika dječaku su ukrala novac, izvijestila je međimurska polcija.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica hrvatskih državljana u dobi od 19, 20 i 22 godine sa šireg područja grada Čakovca, počinili kazneno djelo razbojništva.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak Susjed nestale djevojčice Danke: "Čuli smo dječji žamor... Jedno je dijete već bilo oteto" Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputio važan apel

Naime, u srijedu, 22. svibnja 2019. godine oko 18:30 sati u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, presreli su dijete koje je krenulo u trgovinu te ga zatražili da im preda novac. Nakon što im je odbilo dati novac, ošamarili su ga nekoliko puta, a potom mu iz ruke istrgnuli novčanicu od 200 kuna. Nakon toga gurnuli su mu u ruke stari mobitel i pobjegli s mjesta događaja.

Dijete u događaju nije ozlijeđeno.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.
 

Aktualno Presuda Darku Kovačeviću stigla na Općinski sud u Zadru: Daruvarac uskoro iza rešetaka Žrtva Daruvarca progovorila ekskluzivno za Provjereno (Foto: Provjereno) Žrtva Daruvarca progovorila ekskluzivno za Provjereno (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno +0 Darko Kovačević Daruvarac na čitanju presude (Foto: Dnevnik.hr) Hrvatska Presuda Darku Kovačeviću stigla na Općinski sud u Zadru: Daruvarac uskoro iza rešetaka 1/2 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene