Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz)
Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz) Foto: Pixsell, Dusko Jaramaz

Razbojništvo u Čakovcu! Trojica razbojnika dječaku su ukrala novac, izvijestila je međimurska polcija.


Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su trojica hrvatskih državljana u dobi od 19, 20 i 22 godine sa šireg područja grada Čakovca, počinili kazneno djelo razbojništva.

Vezani članci Stjepan Sučić Državni tajnik kršio mjere pa vrijeđao policajce u kafiću i razbio vrata u postaji. Glasnogovornik Vlade: "Ako je to istina, takvo ponašanje je potpuno neprimjereno" Koronavirus u Sloveniji, ilustracija Ništa od popuštanja mjera u Sloveniji: "Stanje je daleko od zadovoljavajućeg, nije se znatno smanjio broj oboljelih"

Naime, u srijedu, 22. svibnja 2019. godine oko 18:30 sati u Kuršancu, Varaždinskoj ulici, presreli su dijete koje je krenulo u trgovinu te ga zatražili da im preda novac. Nakon što im je odbilo dati novac, ošamarili su ga nekoliko puta, a potom mu iz ruke istrgnuli novčanicu od 200 kuna. Nakon toga gurnuli su mu u ruke stari mobitel i pobjegli s mjesta događaja.

Dijete u događaju nije ozlijeđeno.

Protiv osumnjičenika podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.
 

Presuda Darku Kovačeviću stigla na Općinski sud u Zadru: Daruvarac uskoro iza rešetaka