Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pronađi tri fotografije i osvoji

Tri klika do pobjede: Osvojite nagrade uz koje ćete spremno dočekati sunčane dane

Tri klika do pobjede
Tri klika do pobjede Foto: PR
Ako ste sam svoj trener sigurno jedva čekate prve proljetne zrake sunca kako biste treninge mogli odrađivati vani, a u tome će vam zasigurno dobro doći nova oprema za vježbanje. Sport Vision mislio je na vas pa će tako svoj 5. rođendan provesti nagrađujući one najvrjednije. Prvi korak do nagrade je pronalazak malih fotografija koje se skrivaju u člancima web portala DNEVNIK.hr.

Ako želite osvojiti jednu od deset nagrada, koje uključuju opremu brenda Champion (2 ruksaka, 3 T-Shirt majice, 3 x 2 utega od dvije kile i 2 torbice oko struka), pronađite i klinite tri fotografije (Sport Vision logo, Champion logo i bučice) koje su nasumično raspoređene po člancima web portala DNEVNIK.hr. Nakon što pronađete i kliknete na 3 fotografije potrebno je točno odgovoriti na ponuđeno pitanje, ispuniti kontakt formu sa svim podacima i slijediti daljnje korake koji su detaljno pojašnjeni u pravilima natječaja.

Pročitajte i ovo PR ROĐENDAN Kad Sport Vision webshop slavi, slavi s dodatnih do 30% popusta! PR LAST MINUTE VALENTINOVO Zavoli i daruj sebe

Dnevnu nagradu osvaja čitatelj koji je najbrže skupio sve 3 fotografije, točno odgovorio na nagradno pitanje te ispunio formular svojim podacima. Natječaj traje od 12.03.2018. do 21.03.2018., a u tom razdoblju, svaki dan jedan će čitatelj biti nagrađen. Više o natječaju, pročitajte u pravilniku.

Dobitnici su:

Martina Mačković (1 x Champion ruksak)
Lorena Vidić (2 x Champion uteg od 2 kg)
Aleksandra Telebar (1 x Champion torbica oko struka)
Jasenka Vernik (2 x Champion uteg od 2 kg)
Romana Horvat (2 x Champion uteg od 2 kg) 
Andrea Stanić (1 x Champion T-shirt majica)
Frane Vrkić (1 x Champion ruksak)
Nikolina Leskovar (1 x Champion torbica oko struka)
Ranka Sertić (1 x Champion T-shirt majica)
Darko Žic (1 x Champion T-shirt majica)

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene