Pravila natječaja „Sport Vision nagradna potraga“ i zaštite osobnih podataka

 

Sport Vision d.o.o. Bani 75,10 000 Zagreb, OIB: 30098672140 (u daljnjem tekstu: priređivač) na portalu Dnevnik.hr u vlasništvu Nova TV d.d., Remetinečka cesta 139, 10000 Zagreb, OIB 75399377119 (u daljnjem tekstu: medij) organizira nagradni natječaj pod nazivom „Sport vision nagradna potraga“ (u daljnjem tekstu natječaj) za posjetitelje web portala Dnevnik.hr koji zadovoljavaju i prihvaćaju sve niže navedene uvjete i pravila natječaja.

Natječaj počinje 12.03. i traje do 21.03.2018.
Trajanje: 10 dana
Za svaki dan predviđen je zaseban fond nagrada. Svaki dan/natjecateljskog razdoblja priređivač daruje 1 čitatelja poklon paketom Sport Vision proizvoda – ukupno će biti podijeljeno 10 nagrada.

 

Tko može sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju sve punoljetne fizičke osobe, građani Republike Hrvatske koji prihvaćaju ova pravila (u daljnjem tekstu sudionici). Sudjelovanjem u natječaju, sudionici su suglasni da priređivač i medij, ukoliko postanu dobitnikom nagrade, može koristiti bez naknade i objaviti njihove osobne podatke: ime, prezime, adresu koju su prijavili u natječaj. Sudjelovanjem u natječaju sudionici su suglasni da ih priređivač i medij može kontaktirati te da im može povremeno slati obavijesti vezane uz natječaj i/ili vijesti vezane uz robnu marku Sport Vision. Sudjelovanjem u natječaju sudionici su suglasni da se na portalu Dnevnik.hr objavi njihovo ime i prezime.

NOVA TV (medij) će prikupljene podatke u natječaju „Sport Vision nagradna potraga'' dostaviti priređivaču koji se obvezuje da će dostavljene podatke sudionika koristiti u dobroj namjeri te da privatne podatke sudionika neće distribuirati trećoj strani.

 

Na koji način sudjelovati?

Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi punoljetni sudionici koji u razdoblju od 12.03.2018. do 21.03.2017. na web stranici Dnevnik.hr u člancima pronađu sve 3 fotografije – Sport Vision logo, Champion logo i bučice (male utege). Male navedene fotografije nalaziti će se nasumično u člancima web portala Dnevnik.hr.

Nakon što skupe sve 3 navedene fotografije sudionici moraju točno odgovoriti na pitanje koje im se nudi, te ispuniti kontakt formu sa svim podacima i podatke poslati. Dnevnu nagradu osvaja čitatelj koji je najbrže sakupio sve 3 fotografije, točno odgovorio na nagradno pitanje te ispunio formular svojim podacima.

Objava dobitnika

Dnevni dobitnici bit će objavljeni sljedeći dan do 12h u sklopu članka – u rubrici Hrvatska na Dnevnik.hr.

Ostale informacije

Priređivač zadržava pravo bez prethodne najave promijeniti, modificirati ili nadopuniti pravila natječaja ili natječaj u slučaju nepredviđenih ili izmijenjenih okolnosti u potpunosti prekinuti.

Svaka promjena vezana uz pravila natječaja biti će objavljena na portalu Dnevnik.hr. O važnim promjenama i dopunama priređivač može obavijestiti sudionike i/ili objavljivanjem na portalu i/ili putem e-maila navedenog u prijavi na natječaj.