Obavijesti Video Pretražite Navigacija
magnituda 6 stupnjeva

FOTO/VIDEO Trenutak snažnog potresa u Turskoj: Pogledajte reakciju TV voditeljice u prijenosu uživo

Potres u Turskoj
Potres u Turskoj Screenshot/twitter
Aktualno Galerija Potres u Turskoj Potres u Turskoj Foto: Screenshot/twitter Potres u Turskoj Potres u Turskoj Foto: Screenshot/twitter Potres u Turskoj - 6 Potres u Turskoj - 6 Foto: Screenshot/twitter Potres u Turskoj - 5 Potres u Turskoj - 5 Foto: Screenshot/twitter +3 Potres u Turskoj - 4 Galerija 1/8 >>
Potres magnitude šest stupnjeva po Richteru pogodio je u srijedu zapadnu Tursku, objavio je u srijedu Europski mediteranski seizmološki centar (EMSC). Nema dojava o ozlijeđenima, a društvenim mrežama šire se snimke podrhtavanja.

Potres je pogodio sjeverozapadnu pokrajinu Duzce, a prema turskoj Upravi za upravljanje izvanrednim stanjima (AFAD), epicentar potresa bio je u gradu i okrugu Golyaki, 210 kilometara istočno od Istanbula.

Pročitajte i ovo Potres u Turskoj Magnituda 3,8 Potres pogodio Tursku: "Treslo je tri do četiri sekunde" Potres u Turskoj Potres u Turskoj Nakon grozne nesreće napokon su dočekali suđenje: "Tko god je odgovoran za ovo, mora biti osuđen"

Tursko ministarstvo unutarnjih poslova priopćilo je da zasad nema dojava o poginulima ili znatnijoj šteti.

Društvenim mrežama kruže snimke potresa zabilježene nadzornim kamerama u domovima i na ulici, ali i u prijenosu uživo na lokalnoj televiziji. 

 

 

 

 

 

 

Trenutak potresa zabilježen je i na kamerama lokalne televizije koja je emitirala program uživo. Pogledajte reakciju voditeljice. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene