Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimljen razgovor

Trener iz Požege: To su laži i gluposti. Nisam ministra pitao da zaposli moju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U javnost je procurila snimka razgovora trenera judo kluba iz Požege i ministra Orsata Miljenića.

Nakon što je u javnost procurila snimka trenera Judo kluba Judokan iz Požege kako s ministrom Orsatom Miljenićem razgovara o zapošljavanju svoje kćeri, on je za 034portal.hr izjavio kako je sve 'totalna laž i glupost'.

Pročitajte i ovo Maltretiranje djevojke u Splitu napale je dvije žene Djevojke su uhićene: Društvenim mrežama širi se video maltretiranja djevojke u Splitu Teroristi u Crocus City Hallu u Moskvi - 2 Mučnih 90 sekundi užasa "Ubijte ih bez milosti, dolazimo u ime Boga": Islamska država objavila zatrašujuću snimku napada u Moskvi

'Poznajem se s ministrom već dulje vrijeme preko juda, ali nema nikakve priče oko zapošljavanja moje kćeri. Nisam ga pitao niti mi je on to ponudio. Nije bilo riječi o tome', tvrdi trener Dane Milobara.

Ministar pravosuđa je pak za Jutarnji list rekao kako ne zna kako se zove čovjek s kojim je razgovarao, te da ga zna iz viđenja.  Također, potvrdio je da su razgovarali o zapošljavanju.

Imate minus na računu? Onda je ovo vijest za vas!

'Točno je da me čovjek pitao za zapošljavanje kćeri. No, takvo pitanje mi u sličnim situacijama postavi barem desetak ljudi. Svima odgovaram isto: vidjet ćemo, javite se ako bude natječaj', rekao je Miljenić.

Inače, Milobarova kći članica je SDP-a i prema njegovim riječima ne radi već 15 godina.

'Nisam nikad nikog molio ni tražio, neću ni njega. Ne znam zašto ljudi prave ceremonije oko toga. S Miljenićem se vidim jednom–dvaput godišnje i pričamo o sportu i djeci. Nisam tako dobar s njim da tražim usluge od njega', zaključio je Milobara i dodao kako se nema što pravdati te da ne zna tko izmišlja te nebuloze.

Sporni razgovor pogledajte u priloženom videu:

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene