Marijana Seifert
Marijana Seifert Foto: Tomislav Miletic/Pixsell

Od srijede nema Marijane Seifert. Obitelj se teško nosi sa cijelom situacijom.


Marijana Seifert, pobjednica regionalnog "Big Brothera" iz 2011. godine, nestala je u srijedu 27. travnja sa zagrebačke Savice. Nestanak je prijavio njen suprug. Otkrio je da je Marijanu vidio posljednji put u utorak oko ponoći, kad su išli na spavanje, te da je nije bilo kad se probudio. Navodno su blizu mosta pronađeni njeni dokumenti i mobitel.

Obitelj Marijane Seifert shrvana je zbog nestanka.

Marijana Seifert Treći dan potrage za Marijanom Seifert: Nastavlja se pretraživanje Save

Maja Kovačević, njena sestra rekla je za RTL Televiziju da Marijanina obitelj nije dobila novih informacija o njezinoj lokaciji. Dodala je da policija trenutno ispituje Marijaninu obitelj i bliske prijatelje, te da je cijela obitelj u agoniji i očaju, ali da pokušava ne gubiti nadu.

Marijana Seifert s ocem Ivom Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

Ivo Kovačević, Marijanin otac, pomagao je u četvrtak policiji u potrazi. Njegov osobni prijatelj Tomo Zelić ga je vidio i pokušao utješiti. "Rekao sam mu da će sve biti dobro. Ali znate kako je roditelju ovo proživljavati, to je jedan veliki šok! Nije im nimalo lako, svašta se može pomisliti, razne su teorije...", rekao je za 24 sata.

Njeni su roditelji za Slobodnu Dalmaciju rekli da su je posljednji puta vidjeli na Uskrs 2022. godine tijekom posjeta u Zagrebu.

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju