Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u tijeku intenzivna potraga

Nađeni dokumenti i mobitel?: Potraga za Marijanom ušla u drugi dan

Drugi je dan potrage za 37-godišnjom Marijanom Seifert, koja je u srijedu nestala iz svojeg doma u Lastovskoj ulici u Zagrebu te joj se otada gubi svaki trag.

Policija je u posjedu mobitela i novčanika nestale 37-godišnje Marijane Seifert, potvrdio je to njezin suprug Karlo Seifert, a neslužbeno se doznaje da su dokumente, zajedno s mobitelom, prolaznici pronašli kod mosta Mladosti u Zagrebu. Marijana sa suprugom živi u obližnjem naselju Savica, u Lastovskoj ulici.

Iz policije nisu mogli potvrditi ovu informaciju te su samo istaknuli da u potrazi surađuju s Vatrogasnom postajom Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Marijana Seifert Traje potraga Sestra pobjednice Big Brothera Marijane Seifert oglasila se o njezinu nestanku: ''Što da vam kažem...''

Pročitajte i ovo Marijana Seifert - 3 Zadnjih godina se povukla iz medija Nestala Marijana poznata je kao pobjednica Big Brothera, a medijske stupce kasnije je punila ljubavnim zavrzlamama

Podsjetimo, nestanak Marijane Seifert policiji je prijavio njezin suprug, koji je Marijanu posljednji put vidio u utorak kad su išli na spavanje. Kad se probudio, Marijane nije bilo. "Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće", izjavio je tada Karlo, koji je sam prijavio nestanak policiji.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice. Visoka je oko 167 centimetara, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči te nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideje na donjem dijelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti).

Iz policije pozivaju građane da, ako imaju informaciju o tome gdje se nalazi ili su je vidjeli, to dojave na e-mail nestali@nestali.hr, obavijeste najbližu policijsku postaju ili jave na telefonski broj 192.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene