Nakon što je klub Milana Bandića tražio uvođenje besplatnih udžbenika za sve, ministri su komentirali mogućnost uvođenja socijalnog kriterija.

Galerija


Ministar financija Zdravko Marić rekao je kako treba napraviti razliku. "Kada razgovaramo o socijalnim kriterijima, o imovinskom cenzusu, sigurno su to elementi koje treba uključiti, kako bi se ipak napravila razlikovnost", smatra ministar.

Vezani članci Milan Bandić i Milan Bandić (Foto: Pixell) Bandić izazvao Bandića na sučeljavanje: "Umjesto što u javnosti glumi frajera i tvrdi da mu se fućka za mene" Milan Kujundžić, ministar zdravstva (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Kujundžić: "Još od kralja Tomislava nema značajnije političke osobe od Kreše Beljaka"

Ministrica demografije Nada Murganić ne misli da bi baš svi trebali imati besplatne udžbenike. "Moje dijete…. nemam doduše školsko dijete, ali zaista ne bi trebalo imati besplatne udžbenike jer na ovaj način ćemo zaista sva sredstva koja imamo na raspolaganju usmjeriti samo na jednu aktivnost, a to možda nije dobro", izjavila je ministrica.