Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Novi gradonačelnik Varaždina Goran Habuš za Martinje je u alkoholiziranom stanju uzrokovao prometnu nesreću.


OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Vezani članci Slika nije dostupna Zmajlović poručio Varaždincima: 'Novac i rješenje za varaždinske bale postoji' Slika nije dostupna Problem bala i dalje nije rješen: 'Habušev prosvjed samo je još jedan igrokaz nesposobne vlasti'

U PU varaždinskoj danas su potvrdili da je stigao nalaz krvi koji dokazuje da je Habuš u trenutku nesreće imao više od 1,5 promila alkohola u krvi.

Milanović je na upit novinara prokomentirao slučaj novoizabranog varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša koji je u petak skrivio lakšu prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju. 'Dođemo li na vlast takvo ponašanje neću tolerirati', kazao je Milanović.

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić, iz čije stranke i dolazi Habuš, također je osudio ponašanje varaždinskog gradonačelnika, a na upit hoće li tražiti da odstupi kazao je da 'ovaj put neće'.

Čačić je kazao i kako se Habuš nalazi na kandidacijskoj listi za predstojeće izbore te kako su liste napravljene prije 10-ak dana i 'više nije bilo prostora i vremena za promjene'. Hoće li i kako Habuša kazniti nakon izbora Čačić nije rekao.