Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Treba li Habuš podnijeti ostavku na mjesto gradonačelnika Varaždina?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi gradonačelnik Varaždina Goran Habuš za Martinje je u alkoholiziranom stanju uzrokovao prometnu nesreću.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Treba provesti javni natječaj Zmajlović poručio Varaždincima: 'Novac i rješenje za varaždinske bale postoji' Slika nije dostupna oglasio se Varaždinski HDZ Problem bala i dalje nije rješen: 'Habušev prosvjed samo je još jedan igrokaz nesposobne vlasti'

U PU varaždinskoj danas su potvrdili da je stigao nalaz krvi koji dokazuje da je Habuš u trenutku nesreće imao više od 1,5 promila alkohola u krvi.

Milanović je na upit novinara prokomentirao slučaj novoizabranog varaždinskog gradonačelnika Gorana Habuša koji je u petak skrivio lakšu prometnu nesreću u alkoholiziranom stanju. 'Dođemo li na vlast takvo ponašanje neću tolerirati', kazao je Milanović.

Predsjednik HNS-a Radimir Čačić, iz čije stranke i dolazi Habuš, također je osudio ponašanje varaždinskog gradonačelnika, a na upit hoće li tražiti da odstupi kazao je da 'ovaj put neće'.

Čačić je kazao i kako se Habuš nalazi na kandidacijskoj listi za predstojeće izbore te kako su liste napravljene prije 10-ak dana i 'više nije bilo prostora i vremena za promjene'. Hoće li i kako Habuša kazniti nakon izbora Čačić nije rekao.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene