Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Trči i zabavi se na Samsung Running Festivalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U subotu, 13. rujna, pod motom 'Trči i zabavi se' na zagrebačkom jezeru Bundek po trinaesti će se put održati sportsko-humanitarna manifestacija Samsung Running Festival, koji obilježava zajedništvo kroz sport i zdravi način života te na koji su pozvana sva djeca i njihovi roditelji, kao i svi ostali ljubitelji trčanja i zdravog načina života.

U organizaciji tvrtke Samsung Electronics i Hrvatskog školskog športskog saveza pripremljen je bogat program za sve građane i goste grada Zagreba s ciljem promicanja zdravog načina života. Svoju potporu ovom događanju, koje započinje u 15 sati, iskazat će mnoga ugledna sportska imena, a svoj dolazak i sudjelovanje najavili su Gordan Kožulj, Stjepan Božić, Vlado Šola te mnoge druge osobe iz hrvatskog javnog života.

Pročitajte i ovo Hamasovci su napad počeli na glazbenom festivalu prvi dan sukoba Manekenka preživjela masakr, skrivala se ispod mrtvog dečka: "Činili su užasne stvari. Bio je to ruski rulet" Bik s rogovima u plamenu - 2 "Nacionalna sramota" VIDEO Snimljen bik s rogovima u plamenu, udruge bijesne: "Ova odvratna tradicija je neopravdano nasilje koje se mora zabraniti"

Tijekom cijelog dana na Bundeku bit će organiziran bogat zabavni program. Prije početka službene utrke u 17 sati održat će se utrka poznatih i djece, kojoj je cilj potaknuti djecu na aktivan život. 

Nakon utrke, od 18 sati eminentna imena hrvatske glazbene scene, Ivana Kindl te grupa Elemental, počastit će sve posjetitelje svojim nastupima. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene