Dokumentarno-igrani serijal autora i voditelja Domagoja Mikića večeras donosi detalje šokantne priče o krvavim pohodima ubojice Srđana Mlađana, koji uskoro izlazi na slobodu.

Galerija


Od njegova izlaska na slobodu strepe svi: žrtve, svjedoci, prijatelji, ali i njegovi sugrađani. Mladić koji je nizao sporske uspjehe završio je kao glavna vijest koja je punila novinske stupce crne kronike.

Vezani članci Domagoj Mikić Kazne izglasane, inspektori već ove noći u akciji: Što nas sve čeka od ponoći i što o kaznama i "cinkarenju" misle građani Slika nije dostupna NESTALA SVEGA NEKOLIKO METARA OD KUĆE Otkrivamo što se dogodilo s tinejdžericom

"Tragovi" rekonstruiraju priču od trenutka kada je ispred petrinjske osnovne škole pronađena ubijena 16-godišnja djevojka. Glavna nepoznanica policiji bila je tko bi hladnokrvno s četiri hica u leđa ubio inače mirnu i omiljenu djevojčicu.

Iako su svi tragovi istražitelje vodili prema dečku ubijene, sasvim slučajno pakleni plan serijskog ubojice počeo se razotkrivati nakon pljačke banke na području Siska.

Prvi put o krvavom pohodu svoga sina govore i Nedjeljka i Mladen Mlađan, koji otkrivaju do sada neispričanu stranu priče i viđenje svih događaja koje je počinio njihov sin. ''To kad se dogodilo, on je došao navečer kući i popio čašu mlijeka i otišao leći. Znači, ja ne razumijem da može netko to napraviti, popiti čašu mlijeka i otići spavat, i drugi dan normalno u školu kao da ništa nije bilo'', rekao je otac Mladen Mlađan.

Ekipa emisije "Tragovi" donosi i nikad dosad objavljene snimke policije, koje otkrivaju kako je završila talačka kriza tročlane obitelji na zagrebačkom Borongaju koju je oteo Srđan Mlađan.

Ne propustite "Tragove", koji donose i brojne šokantne i emotivne detalje o životu žrtava, kao i paklenim planovima najmlađeg hrvatskog serijskog ubojice, večeras nakon Farme na Novoj TV!

Propuštene epizode "Tragova" pogledajte besplatno na novatv.hr.