Obavijesti Video Pretražite Navigacija
pregazio ga mercedesom

Tony Cetinski nakon presude za prometnu nesreću u Rovinju: ''Nisam mu uspio pomoći, to će mi ostati cijeli život''

Toni Cetinski (Foto: IN Magazin)
Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) In Magazin
Aktualno Galerija +0 Toni Cetinski (Foto: IN Magazin) Galerija 1/1 >>
Tony Cetinski nepravomoćno je oslobođen krivnje za prometnu nesreću u Rovinju u kojoj je smrtno stradao muškarac.

Općinski sud u Pazinu nepravomćno je oslobodio Tonyja Cetinskog krivnje za nesreću u kojoj je smrtno stradao muškarac.

Pročitajte i ovo Nesreća u Njemačkoj Sve službe na terenu FOTO/VIDEO Objavljene snimke s mjesta strašne nesreće u Njemačkoj: Prevrnuo se Flixbusov autobus, najmanje je pet osoba poginulo Srušio se most u Baltimoreu - 2 U Baltimoreu VIDEO Pogledajte trenutak udarca broda u most: Urušio se kao kula od karata

''Ono što ti najviše ostane u životu je trenutak te nesreće u kojoj nisi mogao ništa napraviti da izbjegneš tu nesreću i onda još trenutak u kome nisam uspio pomoći tom čovjeku. To je ono što će mi ostati cijeli život'', komentirao je nakon presude Cetinski.

Dodao je da nije obrazovan da komentira presudu. Rekao je da je znak ograničenja brzine na 20 km/h previše jer su vještaci utvrdili da se nesreća mogla spriječiti tek da je vozio sporije od 18 km/h. Smatra da bi to trebala biti pješačka zona.

''Imao sam na svojoj strani puno ljudi, a dio njih je negativno komentirao nesreću. Omekšali su kada su vidjeli sve činjenice'', rekao je pjevač. Na kraju je i onima koji su mu bili podrška i onima koji nisu rekao da ne želi da im se takvo nešto dogodi. ''To je nešto što vam ne mogu opisati, kad shvatite da ste uzrokovali nesreću i još ne možete pomoći čovjeku'', zaključio je Cetinski.

Nesreća se dogodila 3. studenoga 2017. godine u nepreglednoj Pustoj ulici u Rovinju. Pjevač je Mercedesom naletio na čovjeka koji je ležao na cesti. Pregazio ga je, a muškarac je nakon toga preminuo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene