Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novo poglavlje u stranci

Tonino Picula u Dnevniku Nove TV otkrio hoće li ući u utrku za šefa SDP-a: "Promjena je nužna"

Aktualno Galerija Barbara Štrbac i Tonino Picula - 1 Barbara Štrbac i Tonino Picula - 1 Foto: DNEVNIK.hr Barbara Štrbac i Tonino Picula - 2 Barbara Štrbac i Tonino Picula - 2 Foto: DNEVNIK.hr Barbara Štrbac i Tonino Picula - 3 Barbara Štrbac i Tonino Picula - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Barbara Štrbac i Tonino Picula - 4 Galerija 1/4 >>
Predsjednik SDP-a Peđa Grbin najavio je da se više neće kandidrati za čelnika stranke, a spominje se nekoliko imena koja bi ga mogla naslijediti.

O nadolazećim izborima unutar SDP-a reporterka Dnevnika Nove TV Barbara Štrbac razgovarala je s novim, starim europarlamentarcem Toninom Piculom.

On o svojoj ambiciji da preuzme stranku kaže da neće stajati sa strane. 

"Kandidirat ću se za neku funkciju u stranci. Ovog trenutka je dovoljno reći da ću se kandidirati za neku stranačku dužnost, bio sam na raznim funkcijama u stranci, tako da razmišljam da svoje iskustvo i ono što znam i što bi SDP trebao biti na neki način iskoristim, a na koji način saznat ćete na vrijeme", rekao je. 

Pročitajte i ovo Bojan Glavašević, Igor Dragovan i Siniša Hajdaš Dončić Ništa od Bruxellesa Glavašević nakon izbora prelomio: "Moja služba u politici ovdje završava"

Poručio je da je promjena u stranci nužna te da je odlazak Peđe Grbina s čela SDP-a "demokratski standard". Komentirao je rezultat na parlamentarnim izborima te ocijenio da je za gubitak kriva pogrešna strategija.

"Izabrana je potpuno druga startegija koja je samo potvrdila oporbeni statust SDP-a", poručio je Tonino Picula. 

Što je još rekao pogledajte u videu

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene