Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pjevač reagirao preko odvjetnice

"Ovo je najteži i najtužniji dan u životu Tonyja Cetinskog. On je u šoku, a uslijed boli i nevjerice otkazao je koncerte"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pjevač Tony Cetinski, koji je u petak u Rovinju pregazio čovjeka koji je ležao na cesti, preko svoje odvjetnice poručio je kako je tužan i shrvan tragičnim događajem te je izrazio sućut obitelji pokojnika. Također, "uslijed boli i nevjerice" otkazao je sve dogovorene koncerte i nastupe.

Odvjetnica Gordana Grubeša, koja zastupa pjevača Tonyja Cetinskog poslala je priopćenje medijima u kojem navodi kako je poznatom pjevaču petak, kada je pregazio čovjeka u Rovinju, bio najteži i najtužniji dan u životu te da izražava duboku sućut obitelji pokojnika.

Pročitajte i ovo Policija Gužva u prometu Prometna nesreća na A4: Vozi se uz ograničenje brzine Ilustracija PROMETNA NESREĆA Nedaleko Sinja automobil naletio na dijete, prevezeno je u bolnicu

Također se ističe kako se snimka s You tubea, koja se pojavila u medijima a koju je tumačio prometni stručnjak Željko Marušić kao ugrožavanje prometne sigurnosti, ne može uzimati kao dokaz o evenutalnoj nepropisnoj vožnji Cetinskog. 

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

"Obraćamo vam se u ime naše stranke, gospodina Tonyja Cetinskog, koji je, nažalost, jučer oko 14 sati u Pustoj ulici u Rovinju, svojim osobnim automobilom naišao na tijelo pokojnog 62-godišnjeg muškarca koji je u trenutku nailaska vozila ležao na ulici, a čije tijelo u trenutku skretanja gospodin Cetinski nije mogao vidjeti. Neovisno o stvarnom uzroku smrti pokojnika, koji će se utvrditi obdukcijom i policijskom istragom, ovo je najteži i najtužniji dan u životu gospodina Tonyja Cetinskog koji je još uvijek u šoku, te je, uslijed boli i nevjerice, otkazao sve dogovorene koncerte i nastupe.

Nažalost, u medijima se odmah pojavila snimka sa You tuba iz ožujka 2017. godine, za koju prometni stručnjak Željko Marušić tvrdi da se radilo "o brutalnom ugrožavanju prometne sigurnosti" što apsolutno nije točno. Radi se o snimci nastaloj za potrebe emisije Star in the Car, koja je zabavnog karaktera i vožnja tijekom snimanja je obavljena u kontroliranim i sigurnosnim uvjetima, te kao takva ne može predstavljati nikakav dokaz o eventualnoj nepropisnoj vožnji gospodina Tonyja Cetinskog tijekom jučerašnjeg dana, niti je sa istom u bilo kakvoj uzročnoj vezi.

Djelatnici policije su se na očevidu uvjerili da oštrina zavoja i širina ulice ne dopuštaju brzu i neopreznu vožnju, a kako se gospodin Tony Cetinski kretao oprezno, ovaj događaj predstavlja splet nesretnih i tragičnih okolnosti za obitelji pokojnika kao i za cijelu obitelji Cetinski.

Tužan i shrvan ovim tragičnim događajem, gospodin Tony Cetinski izražava duboku sućut obitelji pokojnika, te moli medije da ne prenose netočne i neprovjerene informacije kojima se prejudicira uzrok tragičnoga događaj u kojem se i sam našao, a kojima se nanosi šteta ne samo njemu i njegovoj obitelji, već se izravno utječe i na ove teške i bolne dane za obitelj pokojnika", navodi se u priopćenju.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene