Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bit će nezavisan

VIŠE NEĆE BITI ZASTUPNIK SDP-a ''Danas se više ne osjećam dobro kao član te stranke''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tomislav Žagar obavijestio je javnost kako od danas više nije zastupnik SDP-a.

Saborski zastupnik Tomislav Žagar priopćio je kako od danas više nije zastupnik SDP-a te da će u Saboru djelovati kao nezavisni zastupnik. U priopćenju koje prenosimo u cijelosti obrazložio je svoju odluku.

Pročitajte i ovo Jura Stublić Sluša ga i HDZ Otkriveno koliko je SDP platio Juri Stubliću za korištenje hita Rijeke pravde Predsjednik SDP-a Peđa Grbin predstavljanje u zagrebu "Kada dobijemo povjerenje građana, Hrvatska više neće biti ista": Koalicija Rijeke pravde predstavila svoj program

''Više od 17 godina član sam SDP-a, vjerovao sam u ideje i program koji zastupa. Moram biti iskren i prema sebi i prema biračima, danas se više ne osjećam dobro kao član te stranke.

Sam gubitak izbora jasna je poruka građana što misle o nama te je jasna poruka njihovog nezadovoljstva stanjem unutar stranke. Osim toga, osjećam i golemo nezadovoljstvo među članovima. Upravo zato odlučio sam najprije podnijeti ostavku na mjesto županijskog predsjednika SDP-a, a potom i započeti sa samostalnim odnosno nezavisnim djelovanjem u Hrvatskom saboru.

SDP je postao podijeljenja stranka, a ja ne želim biti ni na jednoj strani. Osjećam da sam došao do kraja svog puta u toj stranci i da je vrijeme da krenem djelovati samostalno. Moj najveći motiv je Slavonija. Smatram da niti jedna politička opcija nije dovoljno napravila za Slavoniju. U svakodnevnom kontaktu s ljudima, osjećam veliko razočarenje mnogih građana pa čak i mojih prijatelja općenito u politiku i politčko djelovanje. Mišljenja sam da puno više mogu učiniti kao nezavisni zastupnik za ljude, a najvećim dijelom mlade, koji masovno napuštaju Slavoniju, nego kao član tako velike stranke u kojoj se potrebe malih ljudi i napuštene Slavonije više ne čuju.

Želim okupiti ljude na područuju Virovitičko-podravske županije pa onda i Slavonije i Baranje u cijelosti koji poput mene smatraju da su potrebne korjenite promjene u političkom djelovanju na dobrobit stanovnika slavonskih županija, te im vratiti nadu u zastupničko mjesto koje je najodgovorniji posao u državnoj službi jer predstavlja upravo one koji su nam dali glas da se za njih borimo.''

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene