Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobiva policijsku zaštitu?

Tolušić o tome tko stoji iza montiranih fotografija: "Mislio sam na bandu koja će vrlo brzo završiti u zatvoru"

Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr)
Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Tomislav Tolušić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Uoči sjednice Vlade ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić komentirao je jučerašnju objavu lažnih fotografija na kojima se navodni ministar prikazuje u društvu prostituke dok se sprema konzumirati kokain.

Novinarima okupljenima ispred Banskih dvora poručio je kako će sve znati kad "se završe istražne radnje". 

Pročitajte i ovo Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić (Video: Dnevnik.hr) "Dirnuo sam u niz osinjih gnijezda" Tolušić se oglasio o lažnim fotografijama: "Bandi poručujem da se namjerila na krivog" Ministar pravosuđa Davor Božinović (Foto: Dnevnik.hr) Reagirala i Vlada Božinović o lažnim Tolušićevim fotografijama: "Nacionalna sigurnost nije ugrožena"

Tolušić je objavu fotografija komentirao i jučer, kad je poručio kako očekuje da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao.

"Bandi koja se zaigrala poručujem da se namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere", kazao je jučer Tolušić, a na pitanje na koju je bandu točno mislio, Tolušić je danas odgovorio: "Na onu koja će vrlo brzo završiti u zatvoru."

Objavu lažnih fotografija navodnog ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića kako se u društvu prostituke priprema konzumirati kokain danas je komentirao i premijer Plenković te ustvrdio da je riječ o podmuklom pokušaju podmetanja i fabriciranja lažnih informacija.

Dobiva policijsku zaštitu?

Inače, potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić prema pisanju 24 sata dobit će policijsku zaštitu.

Obitelj ministra Tolušića već je u prosincu prijavila policiji da se osjeća ugroženo, ali nije poznato koliko je ta istraga daleko otišla. Kako 24 sata doznaju od upućenih sugovornika, tijekom listopada i studenog zaredalo se oštećivanje automobila koji vozi Tolušićeva supruga.

Potpredsjednik Vlade i supruga na početku su smatrali da se radi o slučajnosti, no onda je automobil na javnom parkingu nakon nekoliko dana opet izgreban. Ni tada nisu ništa prijavili, nego su ga o svom trošku ispolirali, da bi za samo nekoliko dana lak na vozilu opet bio izgreban, a navodno su pisane i poruke po njemu.

U prosincu je obitelj ipak sve prijavila policiji jer su primijetili promjene na felgama i uplašili su se da netko nije sabotirao kotače. Kako automobil koriste supruga i malodobni sin, to je bila kap koja je prelila čašu i sve su odlučili prijaviti, ali ni tada nisu ni tražili ni dobili službenu zaštitu.

Podsjetimo, tjednik Nacional u jučerašnjem broju objavio je montirane fotografije ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića u kojima navodno u društvu prostituke konzumira kokain.

Na fotografijama se vidi navodni ministar Tolušić koji sjedi u fotelji, a u krilu mu sjedi crnokosa žena golih nogu. Lica su im zamućena, a na jednoj fotografiji čini se kao da se muškarac sprema ušmrkati kokain.

Fotomontaže su, kako piše Nacional, trebale poslužiti za kompromitaciju Tomislava Tolušića, aktualnog ministra poljoprivrede i šumarstva te potpredsjednika Vlade, u "vjerojatno najbeskrupuloznijem pokušaju obračuna s jednom javnom osobom u posljednje vrijeme".

Tolušić je jučer komentirao montirane fotografije te poručio kako očekuje da će policija i DORH vrlo brzo odraditi posao.

"Bandi koja se zaigrala poručujem da se namjerila na krivog i da počnu pakirati kofere", kazao je Tolušić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene