Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

S Tomislavom Karamarkom razgovarala je reporterka Dnevnika Nove TV Tatjana Krajač. Cijeli intervju gledajte u Vijestima Nove TV u 17 sati.


U vijestima Nove TV u 17 sati pogledajte intervju reporterke Dnevnika Nove TV Tatjane Krajač s predsjednikom HDZ-a i prvim potpredsjednikom Vlade Tomislavom Karamarkom.

Vezani članci Slika nije dostupna JOŠ JEDAN PORAZ Sud odbio Karamarkovu tužbu, on najavio žalbu Slika nije dostupna Afera Konzultantica: Evo kako je počela najveća politička kriza u Hrvatskoj!

Karamarko je, između ostalog, odgovarao na pitanja o spornom ugovoru njegove supruge Ane Karamarko s Josipom Petrovićem. Rekao je da je dovoljno da ga se izuzme iz odlučivanja u slučaju Ina-Mol 'iako je na čelu stranke koja određuje nacionalnu politiku'.

'Ja znam da ja nisam u nikakvom sukobu interesa', poručio je Karamarko i pojasnio da on svojim stavom oko arbitraže brani nacionalne interese. Žestoko je kritizirao SDP i rad bivše Milanovićeve Vlade te naglasio da neće biti prijevremenih izbora.

Cijeli intervju s Tomislavom Karamarkom gledajte u Vijestima Nove TV u 17 sati.

Podsjetimo, danas je Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa odlučilo pokrenuti postupak u predmetu prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka kako bi utvrdilo nalazi li se u sukobu interesa zbog poslovnog odnosa između njegove supruge Ane i njegova prijatelja Josipa Petrovića, savjetnika mađarske naftne kompanije MOL.