Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Doveo sam stranku do 2 pobjede'

Karamarko: Moja minutaža u Saboru zamijenjena je onom na terenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko komentirao je danas u Mostaru svoja četiri javljanja za riječ u Saboru u proteklih godinu dana.

Tomislav Karamarko na novinarsko pitanje o tome rekao je da je on prošle godine u svibnju postao predsjednik HDZ-ate da je s time dobio neke specifične zadaće koje je morao rješavati.

Pročitajte i ovo Gordan Jandroković Za Dnevnik Nove TV Jandroković o uvjetima DP-a: "Tražit ćemo kreativna rješenja. Raskol u Mostu? Nisam iznenađen, puno je tu ega u malo prostora" Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

'Moja minutaža u Saboru je zamijenjena minutažom na terenu, minutaža u kojoj sam dizao stranku, vratio stranku i doveo je sa svojim suradnicima do dvije vrijuedne pobjede. Prema tome to je ta moja minutaža', rekao je Karamarko.

>> Rad zastupnika u posljednjih godinu dana: Karamarko se za riječ javio 4 puta

Karamarko je ocijenio da je on osobno maksimalno angažiran. Pojasnio je kako postoje teme o kojima pričaju stručni ljudi u Saboru, kako je rekao, eksperti za pojedina pitanja. 'Ja nisam onaj koji će reći stranka, to sam ja, pamet, to sam ja. Ne, stranka, to smo mi, pamet i znanje, to smo mi. Prema tome svatko nastupa u svojem segmentu', kaže Karamarko.

Karamarko je rekao da je morao godinu dana provesti na terenu za navedene dvije pobjede te kaže kako će trebati stranku iduće godine u svibnju dovesti do sljedeće pobjede na europskim izborima, nakon čega slijede i predsjednički izbori.

'Dakle, stalno su neki izbori. Naravno, svjestan sam tog problema da će vlast uvijek govoriti 'gledajte Karamarko ne nastupa previše u Saboru'. Nastupam kad je potrebno', poručio je Karamarko i dodao da je on rekao što je imao za reći kroz dvije pobjede u godinu dana i rekonstrukciju stranke.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene