Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekskluzivno za Dnevnik Nove TV

Tomislav Karamarko: ''Ozbiljno razmišljam o kandidaturi za predsjednika HDZ-a''

Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr)
Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Tomislav Karamarko (Foto: Dnevnik.hr) Foto: DNEVNIK.hr +0 Tomislav Karamarko i Andrija Jarak (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Tomislav Karamarko rekao je za Dnevnik Nove TV kako ozbiljno razmišlja o kandidaturi za predsjednika HDZ-a. U razgovoru reporterom s Andrijom Jarkom rekao je da ga na to potiče loše stanje u stranci.

''Moram reći da ozbiljno razmišljam o takvoj mogućnosti'', odgovorio je Tomislav Karamarko za Dnevnik Nove TV na pitanje postoji li mogućnost da se kandidira za predsjednika Hrvatske demokratske zajednice.

Na takvo razmišljanje potaknulo ga je stanje u stranci. ''Ne procjenjujem da je stanje dobro. Stranka je, u konačnici, izgubila i europske izbore i mislim da je potrebno učiniti niz promjena svih aspekata stranačkog djelovanja. Mislim da je to dovoljno dobar motiv'', kazao je Karamarko.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u kninu Predsjednica na obljetnici Oluje objavila kandidaturu: ''I idućih 5 godina ću se viđati ovdje s vama kao predsjednica''

Smatra da je vrh stranke HDZ-a ''dislociran od stranačkog tijela'' i da se vode paradigme koje ne pripadaju toj stranci. U svoj je uspjeh kao kandidata siguran. ''Ja, ako se kandidiram, ja ću i pobijediti'', uvjeren je Tomislav Karamarko, no o detaljima moguće kandidature nije želio razgovarati, posebice jer se danas obilježava obljetnica Oluje te Dan pobjede i domovinske zahvalnosti. ''Bili zadvoljni danas s Hrvatskom ili ne,u svakom slučaju, moramo se boriti da bude bolja'', zaključio je Karamarko.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene