Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon niza odgoda

Odbrojava posljednje sate na slobodi: Tomislav Horvatinčić do kraja dana mora se javiti u Remetinec

U srijedu 14. srpnja do kraja dana Tomislav Horvatinčić mora se javiti u zatvor u zagrebačkom Remetincu.

Tomislav Horvatinčić odbrojava posljednje sate na slobodi. U srijedu do kraja dana mora se javiti na odsluženje zatvorske kazne u Remetincu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kazna prije zločina Zbog drakonskog zakona ljude će moći uhititi i prije nego što počine zločin: "Rezultat bi bio orvelovska noćna mora" Zbog lažne dojave o napadu prijeti mu zatvorska kazna Prijete mu 3 godine zatvora "Halo, policija, gradom hoda naoružani muškarac i napada ljude!" Policajci se dali u potjeru pa ubrzo shvatili o čemu se radi

Horvatinčić je dosad u nekoliko navrata tražio odgodu pravdajući se teškim zdravstvenim stanjem i tvrdeći da sve može potkrijepiti medicinskom dokumentacijom.

Osuđen na četiri godine i 10 mjeseci zatvora za pomorsku nesreću u kojoj je usmrtio talijanski par Salpietro. Otada je prošlo punih 10 godina.

Po dolasku u Remetinec, čekaju ga liječnički pregledi kako bi se utvrdilo u kakvom je zdravstvenom stanju. Ne bude li unutar bolničkog sustava mogao dobiti potrebne terapije, vodit će ga u neku od vanjskih bolnica.

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene