Ministar Tomislav Tolušić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)
Ministar Tomislav Tolušić (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL)

Potpredsjednik Vlade i ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u utorak je ocijenio da predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović može pobijediti Zorana Milanovića na predsjedničkim izborima.


Upitan je li Milanović HDZ-u ukrao šou objavivši kandidaturu u danu kad je HDZ proslavio 30. godišnjicu utemeljenja te smatra li da ga Kolinda Grabar-Kitarović može pobijediti, Tomislav Tolušić odgovorio je da je siguran da ga aktualna predsjednica može pobijediti.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović (Nikola Cutuk/PIXSELL) Grabar-Kitarović o Milanoviću: "To je bilo blijedo, nepripremljeno, improvizirano, besmisleno..." Drugi dio Crobarometra (Foto: Nova TV) - 1 Ekskluzivno istraživanje: Ovako bi glasala Hrvatska da su predsjednički izbori danas. Jedna je stvar sigurna...

"Siguran sam da aktualna predsjednica može pobijediti gospodina Milanovića, ali isto tako smatram da se svatko ima pravo kandidirati", rekao je Tolušić nakon susreta s kineskim ministrom poljoprivrede Hanom Changfuom.

"Svatko traži svoju političku sreću", dodao je.

Na pitanje smatra li da gradonačelnik Virovitice treba odgovoriti na sva pitanja u USKOK-u i kako gleda na stanje u tom gradu te bi li gradonačelnik trebao snositi političku odgovornost nakon otuđenja gradskog novca, odgovorio je da o tome slučaju zna iz medija i da tome nema što dodati. (Hina)

Povećali kvote gotovo za 100 posto: DNEVNIK.hr u posjedu oštrog pisma ministrice Divjak Ekonomskom fakultetu u Zagrebu