Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretne vijesti

Todorić pobijedio recesiju, radnicima povećava prava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivica Todorić, vlasnik Agrokora, proglašenog najboljom kompanijom u regiji, na ovim izborima ne da ni lipu predsjedničkim kandidatima. Ide mu, kaže, dobro, ali radije će dati povišicu svojim radnicima.

Sretne vijesti u nesretnoj godini, osobno je priopćio radnicima, a potpisom im zajamčio uvećanje plaća za noćni, prekovremeni te rad nedjeljom, božićnice, uskrsnice. Dok drugi grcaju u recesiji, Ivica Todorić nazdravlja. 'Mi gotovo nismo ništa pali! Mi rastemo i u odnosu na prošlu godinu', rekao je Ivica Todorić, predsjednik Agrokora. Dijeli radnicima, ali ne i predsjedničkim kandidatima. Kampanju im ne financira. 'Ma nama se sad po par stotina tisuća kuna da se uključujemo u to, pa to bi bile gluposti', dodaje Todorić.

Pročitajte i ovo Mirovine - 1 Usklađivanje s plaćom Ponovo rastu mirovine, ali umirovljenici se neće usrećiti: "Divim se ljudima što mogu preživjeti s tim" Njemačka - 1 U recesiji Ova zemlja prolazi kroz najteže razdoblje u zadnjih 20 godina, ostavlja trag i na hrvatsko gospodarstvo: "Poznajem Hrvate koji ovdje žive i misle da će se vratiti"

>> Todorić uvozi trećinu hrane u Hrvatsku

Bandić građanima besplatno je dijelio jabuka, ali Todorić mu je ispostavio račun. 'Još nije platio jabuke, ali smo mu ispostavili račun', rekao je Todorić. Premijerka je ipak bolje prošla. 'Kako biste ocijenili rad vlade Jadranke Kosor? Dajem joj čistu peticu, idu u dobrom smjeru, ali trebaju još jače i brže', kaže Todorić. Jače i brže, kaže, nastavlja i u idućoj godini. Projekte mu neće ni recesija zaustaviti.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene