Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ivica Todorić na blogu se osvrnuo na tužbu koju je protiv njega podnijela Martina Dalić.


Nakon što je Martina Dalić potvrdila da je, kako je ranije najavila, podnijela privatnu tužbu za klevetu protiv Ivice Todorića, on se još jednom oglasio na svom blogu i poručio kako će "tužba potpredsjednice Vlade otkriti istinu".

Vezani članci Optužno vijeće o aferi Agrokor - 3 Optužno vijeće odlučuje o optužnici u aferi Agrokor: ''Stvar je ozbiljna kad su nas pozvali u zgradu Centralnog komiteta'' Ivica Todorić (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Todorić: "Dalić ucjenjuje Plenkovića, Agrokor za godinu dana neće postojati, a moja stranka od ove države može napraviti cvijet"

"Iznimno sam zadovoljan tužbom koju je danas, kako pišu neki mediji, protiv mene podnijela potpredsjednica Vlade Martina Dalić.

Zadovoljan sam stoga jer samo DORH može utvrditi činjenicu postojanja neprimjerene mail poruke koju je gospođa Dalić uputila 28. ožujka u 2 sata i 30 minuta jednom članu uprave Agrokora. I gospođa Dalić, i oni koji su radili provjeru, jako dobro znaju sadržaj poruke, a DORH-ovi istražitelji lako će utvrditi sve okolnosti i elemente kaznenog djela. No, uvjeravam cjelokupnu javnost, ne mojeg, nego vrijedne potpredsjednice koja radi i u 2:30 u noći. To je najbolje vrijeme za komunikaciju s članom uprave Agrokora.

Nadam se da gospođa Dalić u tužbi nije zaboravila navesti i prijetnje uhićenjem koje je izrekla javno na sastanku s gospodinom Alvarezom još jednom članu uprave Agrokora. Istina će vrlo brzo ugledati svjetlost dana, a nadam se da odgovorni neće niti pokušati zamesti činjenice o kojima govorim", poručio je Todorić.