Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"TREBA ME MAKNUTI"

Todorić o tajnom sastanku u Vladi: "Primili su nas k'o mafija i onda nas držali četiri sata... Nismo znali kaj da radimo sami sa sobom"

Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr)
Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Mislav Bago ekskluzivno razgovara s Ivicom Todorićem (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
"To je bio jedan anarhični sastanak, ja sam puno o njemu pričao. Prvo je bio tajni sastanak, došao sam po noći...", rekao je Todorić.

Bivši šef Agrokora Ivica Todorić u velikom intervjuu za Dnevnik Nove TV na pitanje reportera Mislava Bage opisao je kako je izgledao sastanak s vrhom državne vlasti u Banskim dvorima, u osvit krize u Agrokoru. 

Pročitajte i ovo Ilustracija od utorka Loše vijesti za vozače, poskupljuje gorivo: Ovo su nove cijene Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu"

Što vam je premijer Plenković rekao na tom sastanku?

Ma ništa, ni jedne riječi. Pazite, ni jedne riječi.

Hoćete mi reći da on nije progovorio? Da ga nije zanimalo stanje u Agrokoru?

Sad je rečeno da ima snimak sa sastanka. Neka vam pokažu!

Pa o čemu ste onda pričali tamo?

To je bio jedan anarhični sastanak, ja sam puno o njemu pričao. Prvo je bio tajni sastanak, došao sam po noći, morao sam na nekakvu, nekakvu...

Stražnji ulaz.

...doći pa onda negdje ovako, negdje onako, i tako dalje. Prvi put dolazim tim ljudima, a primaju me k'o mafija. Razumijete. I onda sam bio na tom sastanku, to vam je izgledalo ovako: da se na primjer u jednom trenutku uključio Petrov.

I što je rekao?

Da nešto treba napraviti, likvidirati me, maknuti me, ja ne smijem više biti u Agrokoru, i tako dalje. Evo, to je bilo jedno. Bio je gospodin Marić, Zdravko, i on u četiri sata nije rekao ništa. Jedanput ga je nešto pitalo, a on - pa budem, pa budem vidio... pa budem 'vamo, pa budem tamo, i tako dalje.

I tko je onda ta četiri sata vodio glavnu riječ?

Gledajte, gledali smo televiziju, gledali smo Dnevnike, oni su iza mene imali ponovno jedan sastanak vezano uz nas, i onda se mi valjda nismo smjeli s tim ljudima sresti, pa su nas tamo držali, nismo ni znali kaj da radimo sami sa sobom. Znate kad smo Dnevnik gledali. Možete misliti kako je taj poslovni sastanak izgledao.

Cijeli intervju možete pročitati OVDJE.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene