Obavijesti Video Pretražite Navigacija
godinu dana kasnije

Počelo suđenje za smrt 2,5 godišnje djevojčice čija je sudbina potresla Hrvatsku

Aktualno Galerija Smrt djevojčice u Slavonskom Brodu - 1 Smrt djevojčice u Slavonskom Brodu - 1 Foto: DNEVNIK.hr Smrt djevojčice u Slavonskom Brodu - 4 Smrt djevojčice u Slavonskom Brodu - 4 Foto: DNEVNIK.hr Nikoll Dedić Nikoll Dedić Foto: DNEVNIK.hr +0 Smrt djevojčice u Slavonskom Brodu - 2 Galerija 1/4 >>
Na Županijskom sudu u Slavonskom Brodu počelo je suđenje roditeljima 2,5 godišnje djevojčice iz Nove Gradiške, čija je smrt potresla Hrvatsku.

Djevojčica je prošlog Uskrsa preminula zbog stravičnih ozljeda glave. Nakon smrti djevojčice, podsjetimo, krenula je istraga kojom je utvrđeno da su roditelji mjesecima zlostavljali i zanemarivali dijete.

Smijenjen je i ravnatelj Centra za socijalnu skrb, a socijalne radnice zaradile su kaznenu prijavu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Godišnjica smrti Prosvjed uoči početka suđenja za smrt djevojčice: "Centar je ostao kamenog srca, nije reagirao. Ništa se nije promijenilo"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna PREMINULA OD TEŠKIH OZLJEDA Sud odbio žalbu: Otac malene Nikoll ostaje u istražnom zatvoru, objavljeni novi detalji strašnog zlostavljanja

"Provedeni su neki dokazi, ispitan je sudsko-medicinski vještak i četiri svjedoka. Nastavak rasprave zakazan je za sutra kada bi trebalo biti ispitano još 12 svjedoka", izjavio je Mile Soldo sa Županijskog suda iz Slavonskog Broda.

Psihijatar Jugoslav Gojković je rekao: "Nasilje dolazi iz ljudske psihe, ono je u čovjekovom nesvjesnom i ljudi najčešće nisu svjesni svojih postupaka i tada negiraju nasilje."


 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene