Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako mu je kazna smanjena s deset na sedam mjeseci, Tito Gubić vještačenje koje je sam zatražio mora platiti 5.474,00 kn.


Tito Gubić pravomoćno je osuđen na sedam mjeseci zatvora zato što je 28. rujna 2016. tijekom snimanja prijetio reporterki Emi Branici poručivši joj da će "završiti kao (Ivo) Pukanić". Prvostupanjska presuda, donesena u siječnju ove godine, potvrđena je iako se Gubić na nju žalio, zatraživši psihijatrijsko vještačenje i oslobađanje troškova postupka jer, kako navodi, prima socijalnu pomoć. Psihijatar je utvrdio da je bio ubrojiv, a iako mu je kazna smanjena s deset na sedam mjeseci, Gubić vještačenje koje je sam zatražio mora platiti 5.474,00 kn.

Vezani članci Provjereno: Crkva koju je izgradio Husein Smajić Musliman na svojoj zemlji izgradio crkvu i očitao bukvicu političarima: "Nije grijeh graditi. Grijeh je rušiti" Provjereno: Selma Terlević, urednica časopisa - 1 Simptoma je bilo i ranije, no godinama su ih ignorirale: "Uopće ne kužiš da si sve živčaniji, da si sve luđi, da uopće ne spavaš''

Podsjećamo, reporterka 'Provjerenog' razotkrila je Gubića da je, predstavljajući se kao žena, s psihički nestabilnim starcem potpisao ugovor o doživotnom uzdržavanju, a potom i o životnom partnerstvu i to svega sat vremena prije nego što je starac završio u bolnici u komi. Nedugo potom je umro, a Tito je postao vlasnikom trokatnice u zagrebačkoj Dubravi.

Ovotjedno 'Provjereno' donosi nekoliko intrigantnih tema

Provjereno je istražilo skandalozni slučaj hrvatskog ratnog invalida koji je otkrio da su njegova prava stečena na temelju potpuno krive medicinske dokumentacije i zahtjeva za koji tvrdi da je netko drugi podnio u njegovo ime.

Obitelj Pevec za ovotjedno 'Provjereno' progovara o licemjernim političarima i iživljavanju nad njima. Višnja Pevec pred kameru je stala prvi put nakon sedam godina.

Novinari 'Provjerenog' donose dosad neobjavljene snimke vatrogasaca. Ekipa emisije danima je bila na terenu s ljudima koji zbog neznanaca riskiraju vlastite živote.

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju