Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrdilo ga fakultetsko vijeće

Tipurić ostao dekan Ekonomskog fakulteta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Fakultetsko vijeće zagrebačkoga Ekonomskog fakulteta na današnjoj je izvanrednoj sjednici tajnim glasovanjem potvrdilo povjerenje dekanu Darku Tipuriću.

Vijeće u proširenom sastavu, kako je priopćeno, s 95 glasova potvrdilo je povjerenje dekanu Tipuriću, 16 članova bilo je suzdržano, a sedam protiv. Fakultetsko vijeće u proširenom sastavu najviše je tijelo tog fakulteta koje čine svi profesori i docenti te predstavnici asistenata i studenata.

Pročitajte i ovo Davor Filipović Nastavlja s predavanjem Bivši ministar vratio se na fakultet: Odmah nakon smjene aktivirao staro radno mjesto Slika nije dostupna Više nije dekan Ekonomskog fakulteta Tipurić trajno uklonjen s funkcije dekana

Izvanredna sjednica Fakultetskog vijeća u proširenom sastavu sazvana je u povodu najave rektora zagrebačkog Sveučilišta Alekse Bjeliša o suspenziji dekana Ekonomskog fakulteta Darka Tipurića ako on sam ne preda ostavku zbog izvješća Rektorovog osobnog povjerenstva koje je utvrdilo, navodne, nepravilnosti u radu Međunarodne ljetne škole Ekonomskog fakulteta. Dekan Ekonomskog fakulteta misli da je najavljena suspenzija protivna statutu Sveučilišta u Zagrebu te kako za nju nema nikakve osnove. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene