Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na Ekonomskom fakultetu provest će se vanjska i unutarnja revizija kojom će se utvrditi tko je i koliko zaradio na Ljetnoj školi, istakla je V.D. dekanica Melita Kovačević.


Dekanica Kovačević, koju je rektor Sveučilišta Aleksa Bjeliš postavio na mjesto suspendiranog dekana Darka Tipurića, na konferenciji za novinare je rekla kako ne treba kriviti pojedine studente koji su na nezakonit način polagali ispite, već za to treba kriviti sustav koji im je to omogućio. Dodala je kako se zna da je Ljetna škola protekle godine zaradila šest milijuna kuna, a da su tri milijuna otišla na plaće honorarcima. No, ne zna se tko je dobio koliko novca.

>> Tipurić trajno uklonjen s funkcije dekana

Vezani članci Slika nije dostupna Tipurić trajno uklonjen s funkcije dekana Slika nije dostupna Poništavaju se ispiti iz Tipurićeve ljetne škole?

V. D. Kovačević je rekla kako je Darko Tipurić, nakon što je suspendiran s mjesta dekana, nastavio obnašati posao redovitog profesora na Ekonomskom fakultetu. Kovačević je rekla kako ne zna koliku Tipurić ima satnicu ni kolika mu je plaća nakon suspenzije.