Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ekonomski fakultet u Zagrebu

Tipurić nakon svega ostaje redovni profesor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Ekonomskom fakultetu provest će se vanjska i unutarnja revizija kojom će se utvrditi tko je i koliko zaradio na Ljetnoj školi, istakla je V.D. dekanica Melita Kovačević.

Dekanica Kovačević, koju je rektor Sveučilišta Aleksa Bjeliš postavio na mjesto suspendiranog dekana Darka Tipurića, na konferenciji za novinare je rekla kako ne treba kriviti pojedine studente koji su na nezakonit način polagali ispite, već za to treba kriviti sustav koji im je to omogućio. Dodala je kako se zna da je Ljetna škola protekle godine zaradila šest milijuna kuna, a da su tri milijuna otišla na plaće honorarcima. No, ne zna se tko je dobio koliko novca.

Pročitajte i ovo USB-stick i CD Pokušaj zataškavanja? Skandal na fakultetu zbog jednog USB-a: "Očito teško podnose odluku Povjerenstva" Najpoželjniji fakulteti Deset najpoželjnijih Vode li se maturanti razumom ili osjećajima pri odabiru fakulteta? Dnevnik Nove TV donosi odgovore

>> Tipurić trajno uklonjen s funkcije dekana

V. D. Kovačević je rekla kako je Darko Tipurić, nakon što je suspendiran s mjesta dekana, nastavio obnašati posao redovitog profesora na Ekonomskom fakultetu. Kovačević je rekla kako ne zna koliku Tipurić ima satnicu ni kolika mu je plaća nakon suspenzije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene