Zrakoplovi HRZ-a
Zrakoplovi HRZ-a Foto: FaH/ MORH/ ds

Tijekom redovitih letačkih aktivnosti lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, u utorak od 9 do 16 sati moguće je probijanje zvučnog zida, izvijestili su iz Ministarstva obrane.


Piloti 191. eskadrile lovačkih aviona provodit će redovite letačke aktivnosti na području Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije te na području Požeško-slavonske, Osječko-baranjske, Virovitičko-podravske, Bjelovarsko-bilogorske i Koprivničko-križevačke županije, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Vezani članci Nakon potresa, požar im progutao kuću - 2 Požar usred noći ovoj je obitelji iz okolice Gline odnio sve: "Vrištala je, jedva je uspjela sići jer se buktinja već proširila. Sve stvari, donacije za novi objekt, sve je ostalo u kući..." Potres na zagrebačkom području Potres 2,6 po Richteru na širem zagrebačkom području: ''Dobro je streslo cijelu kuću''

Tijekom provedbe planiranih letova i uslijed probijanja zvučnog zida očekuje se kratkotrajna pojačana buka te iz MORH-a mole građane za strpljenje i razumijevanje.