Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zadranin (39)

Muškarac uhićen zbog kokaina pokušao podmititi policajca: Tijekom pretrage imanja policija naišla na tužni prizor

Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: DNEVNIK.hr
U automobilu koji je vozio 39-godišnji Zadranin policija je u srijedu pronašla i oduzela 72,7 grama kokaina, procijenjene vrijednosti veće od 50.000 kuna, a muškarac je policijskom službeniku nudio veći novčani iznos da ga ne privede, izvijestila je danas PU zadarska. Osim droge, pronađena i farma pasa za borbu.

U automobilu je pronađena i oduzeta PVC vrećica u kojoj je bilo oko 72,7 grama kokaina, koji je bio namijenjen za preprodaju na zadarskom području, a čija se vrijednost procjenjuje na više od 50.000 kuna.

Uz uporabu sredstava prisile 39-godišnjak je uhićen i doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje. Temeljem naloga suca istrage zadarskog Županijskoga suda obavljena je pretraga doma i vozila koje koristi na području Zadra te zemljišnog posjeda s gospodarskim objektom na području Zemunika.

Tijekom istrage 39-godišnjak je policijskom službeniku u više navrata nudio veće novčane iznose u zamjenu za nepoduzimanje službene radnje, stoji u priopćenju.

Prilikom pretrage imanja pronađeni su zračna puška te veći broj pasa različitih pasmina, pa je protiv njega podnesen optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, a uvjeti i okolnosti držanja životinja još se utvrđuju.

Među psima su bili i pit bulovi, na kojima su vidljivi tragovi borbe, izvijestio je portal Zadarski.hr. Zbog utvrđivanja uvjeta i svih drugih okolnosti držanja životinja u tijeku je koordinirano postupanje s nadležnim institucijama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DEMANTI MINISTARSTVA Javio se i prozvani vlasnik tvrtke, otkrio koliko je dobio za rad na platformi, a objasnio i svoj odnos s ministrom Berošem

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak docjepljivanje Capak objasnio što s onima koji ni nakon šest tjedana nisu dobili drugu dozu cjepiva: "Neka se ne brinu"

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 39-godišnjak je zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku PU zadarske. Zbog sumnje da je pokušao podmititi policajca protiv njega se podnosi kaznena prijava Uredu za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta, objavili su iz PU zadarske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene