Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Redizajnirana web stranica

Tijek rješavanja predmeta u katastru od sada možete pratiti na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na redizajniranoj stranici Državne geodetske uprave od sada se može pratiti tijek rješvanja predmeta na katastru.

Državna geodetska urava u promet je pustila redizajniranu stranicu katastar.hr. Pored novog dizajna na pregledniku katastarskih podataka po prvi puta elektroničkim putem možete pratiti tijek rješavanja vašeg predmeta - informacije o klasi predmeta, datumu otvaranja, datumu rješenja, datumu razvođenja, statusu i osobi koja je za vaš predmet zadužena kao i ispis svih navedenih podatka.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna POTPISAN UGOVOR Počinje sustavno sređivanje katastra: Novim izmjerama do čiste situacije Slika nije dostupna Elektronički prijedlog "Olakšali smo proceduru za upis u zemljišne knjige, sad je sve brže i sigurnije"

>> Ambiciozni Miljenićev plan: Skratiti rok upisa u zemljišne knjige na sedam dana

Posebnost je i mogućnost ispisa prikaza katastarske čestice na katastarskom planu preklopljenim s digitalnim ortofotoplanom. Pored toga na web stranici se nalaze i detaljne upute o proizvodima i uslugama Državne geodetske uprave.

Kao i do sada, preglednik stranice nudi pretraživanje uz bolju preglednost i dostupnost katastarskih podataka putem broja katastarske čestice ili putem broja posjedovnog lista.

Ukoliko pretražitelj ne zna puno ime katastarske općine ili u kojem Područnom uredu za katastar ona pripada, dovoljno je u pretraživač upisati početna tri slova imena i dobit će rezultate pretrage.

'Želja nam je naše proizvode učiniti transparentnim i dostupnim našim korisnicima, na način da mogu jednostavno i brzo odabrati podatak i proizvod koji im je potreban', kazali su u Državnoj geodetskoj upravi. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene