Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tehnički premijer Orešković

'POLITICI SAM REKAO DOVIĐENJA' Otkrio što planira po završetku mandata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tehnički premijer Tihomir Orešković otkrio je čime će se baviti nakon što mu istekne premjerski mandat.

'Još ne znam ništa, vrijeme će pokazati. Imam neke opcije, no vrijeme će pokazati. Slađe je kad malo pričekamo i vidimo gdje će sve ići. Vrijeme će pokazati gdje ću ja, ili opet po svijetu ili nekakve druge opcije. Dok nisam bio u politici uvijek sam bio spreman pomoći svojoj državi i to ću činiti dalje. Politici sam rekao doviđenja, ne zbogom. Kao netko tko je bio u biznisu i tko je bio premijer, ja tu imam više iskustva pa bih mogao biti veleposlanik za Hrvatsku i dalje', rekao je Tihomir Orešković.

Pročitajte i ovo Videozid Romine Knežić (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Postupci pred Povjerenstvom Milanović, Orešković ili Plenković? Provjerili smo u čijoj je vladi bilo najviše sukoba interesa Slika nije dostupna Oštre kritike uoči lokalnih izbora Sinčić: Orešković je Mostu rezerva u ratu s HDZ-om

Dodao je i kako mu je žao što nije imao priliku Hrvatsku učiniti boljom no vjeruje da je pred njom jedna sjajna godina.

'Nismo imali priliku, moglo se tu puno toga postići. Mislim da ćemo imati jednu sjajnu godinu glede makroekonomskih pokazatelja. Vidio sam ogroman potencijal, no nisam imao priliku da neke stvari promijenimo, da Hrvatska bude jača, ali to je politika', poručio je Orešković.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene