Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Lovranu

FOTO Stravični detalji nesreće u kojoj je smrtno stradala mlada djevojka: "Nesretnu je curu vukao 20-ak metara, prizor je bio strašan"

Aktualno Galerija Nesreća u Lovranu Nesreća u Lovranu Foto: Teo Kamov/Cropix Nesreća u Lovranu Nesreća u Lovranu Foto: Teo Kamov/Cropix Prometna nesreća u Lovranu - 5 Prometna nesreća u Lovranu - 5 Foto: Mateo Levak/Novi list Prometna nesreća u Lovranu - 4 Prometna nesreća u Lovranu - 4 Foto: Mateo Levak/Novi list +4 Prometna nesreća u Lovranu - 3 Galerija 1/9 >>
U Lovranu je teretno vozilo naletjelo na tri djevojke koje su se kretale nogostupom. Jedna je djevojka smrtno stradala.

Teška prometna nesreća dogodila se u utorak oko 11 sati kod hotela Park u Lovranu. Teretno vozilo pokosilo je pješakinje na pločniku, a u strašnom naletu vozila smrtno je stradala mlada djevojka.  

Druge dvije djevojke koje su se s njom kretale nogostupom teško su ozlijeđene. Jedna djevojka je teže ozlijeđena i u životnoj je opasnosti, dok je treća djevojka lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Ilustracija Govorio da će ozlijediti ljude Muškarac naoružan samostrelom prijetio građanima Londona: Pokušao provaliti u stan, policija ga ubila

Direktor hotela Park koji je svjedočio nesreći, opisao je kako se s kamiona s beton pumpom odvojila tzv. noga koja je pokosila djevojke. "Cure od 20-ak godina hodale su nogostupom kada ih je vozač beton pumpe pokupio, da tako kažem. Njemu je u vožnji popustio stabilizator, uslijed čega mu se otkvačila tzv. noga na kamionu. Prvo je pokupio prometni znak, a onda tu nesretnu curu, koju je vukao 20-ak metara dok nije valjda shvatio što se događa", ispričao je za 24 sata.

"Scena je bila stravična, a ulica je bila puna krvi. Druge dvije djevojke odbačene su u obližnju ogradu kraj nogostupa, pri čemu je jedna jako udarila glavom. Krvi je bilo posvuda, strašan prizor", rekao je.

Brat vozača potvrdio je kako je kamionu popustio stabilizator te rekao kako je on u teškom stanju šoka. "Psihički je rastrojen."

Pročitajte i ovo Ilustracija "Imaš imunitet" "Hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati jer si dobar sa mnom": HDZ objavio spornu snimku, saborski zastupnik objasnio o čemu je riječ  

Oglasila se policija

Po završetku očevida, policija je izvijestila kako se nastavlja utvrđivanje svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja. 

"Danas je na području Lovrana smrtno stradala mlađa ženska osoba, dok je još jedna ženska osoba mlađe životne dobi ozlijeđena.

Očevidom, koji su na mjestu događaja proveli policijski službenici, rukovodila je zamjenica općinskog državnog odvjetnika iz Rijeke.

Prema dosadašnjim saznanjima u navedenom događaju sudjelovalo je teretno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin. Policija u suradnji s nadležnim državnim odvjetništvom nastavlja s utvrđivanjem svih okolnosti i relevantnih činjenica ovog događaja", stoji u izvještaju policije primorsko-goranske.

''Užas je to kako ovdje voze''

Građani Lovrana užasnuti su nesrećom, a neki upozoravaju da i inače ima problema u prometu.

''Ovo nije prvi slučaj u Lovranu'', kazala je Nikita za Dnevnik Nove TV, a Miroslav dodao: ''Ovo je već četvrti put u zadnjih sedam godina, mislim. Meni je majka prije dvije godine nastradala, jedva ostala živa.''

''Radim 100 metara dalje, cijeli dan sam u ovom gradu. To je užas kako ovdje voze. Ležećih policajaca nema. Županijska cesta nekakvih znakova nema, svi lete... Ja ne znam što je ovo'', kazao je Miroslav.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene