Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"Imaš imunitet"

"Hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati jer si dobar sa mnom": HDZ objavio spornu snimku, saborski zastupnik objasnio o čemu je riječ

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
HDZ je objavio audiosnimku kojom su namjeravali kompromitirati Nikolu Grmoju, no čini se da su samo iskoristili jednu njegovu šaljivu poruku.

Na službenoj stranici HDZ-a na Instagramu osvanula je objava kojom se sugerira da zastupnik Mosta, Nikola Grmoja, javno zaziva neovisno pravosuđe, a privatno planira progone političkih neistomišljenika. 

Dok se u prvom dijelu snimke čuje Grmoja kako govori da se ljude neće progoniti niti će im on suditi ili ih isljeđivati, zanimljiv je drugi dio u kojem se čuje kako Grmoja nekome govori da će sve hapsiti, ali da njega neće dirati. 

"Ne brini se, za tebe bajbuka nema. Imaš imunitet. Znači, hapsit ćemo sve, ali tebe nećemo dirati, jer si dobar sa mnom. Kad se riješimo Plenkija iz politike, tad se povlačim", čuje se u audiosnimci Grmoja.

 

 

U tom kratkom uratku nije objašnjeno gdje je to Mostovac snimljen niti kome je uputio poruku, pa smo odgovor potražili od samog Grmoje. Čim je čuo snimku, prisjetio se o čemu se radi. 

Pročitajte i ovo Suđernje obitelji ubojice iz OŠ Vladislav Ribnikar Suze ispred sudnice Suđenje za pokolj u Beogradu odgođeno, roditelji ubijene djece majci ubojice: "Monstrume!‘"

Pročitajte i ovo Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

"Kad god na televiziji kažem nešto protiv HDZ-a, javi mi se Zvonimir Sunara Suki porukama tipa "gotov si", "stradat ćeš" i slično. Onda mu ja nešto u šali odgovorim. Tako je bilo i ovaj put, poslao sam mu tu glasovnu poruku iz auta, čista glupost. Očito je on to proslijedio njima", smije se Grmoja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene