Taksist turistu naplatio vožnju tri puta više nego što je uobičajeno
Taksist turistu naplatio vožnju tri puta više nego što je uobičajeno Foto: Screenshot/YouTube

Hrvatska već ulazi u završni dio turističke sezone i zato je potrebno zaraditi što više u što kraćem vremenu. Tako je splitski taksist jednom turistu vožnju od hotela na Trsteniku do zračne luke naplatio čak 900 kuna. Inače, takva vožnja iznosi od 300 do 350 kuna.


Hrvatska već ulazi u završni dio turističke sezone i zato je potrebno zaraditi što više u što kraćem vremenu. Tako je splitski taksist jednom turistu vožnju od hotela na Trsteniku do zračne luke naplatio čak 900 kuna. Inače, takva vožnja iznosi od 300 do 350 kuna. Putovanje je iznosilo 22 kilometra.

Da bi stvar bila bolja, taksist turista nije odvezao direktno do zračne luke već ga je pustio na autobusnoj stanici u blizini. Kako doznaje Dalmatinski portal, radi se o vozaču koji radi putem aplikacije.

Policijska traka, ilustracija (Foto: Dnevnik.hr) Nizozemac kod Križevaca krijumčario migrante, bježeći od policije zapeo u odvodnom kanalu

Pomaknuo se stup nadvožnjaka na Slavonskoj aveniji Zagrepčani u panici zbog pomaknutog stupa koji drži petlju, doznali smo o čemu se radi: "Nije riječ o oštećenju..."

"Mi kao legalni taksisti, koji rade na području grada Kaštela i samog aerodroma, zgražamo se nad takvim postupcima i najoštrije ih osuđujemo. Stoga molimo medije, pošaljete poruku u javnost i objavite ovaj video na svojim platformama, a sve u cilju sprječavanja ovakvih nečasnih i sramotnih radnji", poručili su kaštelanski taksisti.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju