Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nogom na vijećnika

Taksist Luku Podruga udario nogom u leđa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan od splitskih taksista koji prosvjeduju ispred zgrade gradske uprave udario je nogom u leđa vijećnika HČSP-a Luku Podruga.

Podrug je takvim ponašanjem ostao zgrožen te se pita što bi mu takva osoba tek učinila u mraku. 'Tko noći vozi nas i našu djecu? Njihove koncesije treba preispitati jer se postavlja pitanje koliko među njima ima luđaka, psihičkih bolesnika i nasilnika', izjavio je nakon napada vijećnik, a javlja Večernji list.

Pročitajte i ovo Policija; ilustracija - 2 Pravila su ista za sve Dvije skupine vozača su pod posebnim nadzorom policije: Dnevnik Nove TV otkriva zašto Dostavljači Blagdanska okupljanja Počinje pojačani nadzor taksija i dostavnih vozila: Policija posebno provjerava ove stvari

Splitska policija nema nikakvih obavijesti o napada i sami Podrug je kazao kako neće prijaviti taksista, no očekuje ispriku od predsjedniak Udruge taksi prijevoznika.

Podruga su taksisti dočekali ispred zgrade lavinom uvreda, no HČSP-ovac ističe kako bi opet glasao za povećani broj koncesija i smanjenje cijena taksija u Splitu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene