Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Masakr u Srbiji

SVJEDOČENJE FRANCUZA 'Počeo sam ga daviti. Prestao sam kad mi se učinilo da više ne diše'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuz je istražiteljima ispričao kako je stao na kraj muškarcu koji je ubio šestero ljudi. Objasnio je da je štitio svoju suprugu i dijete.

Francuz koji je u nedjelju stao na kraj masakru Rade Šefera koji je usmrtio šestero ljudi ispričao je detalje tragičnog događaja.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić "Mali Rusi" Vučić: "Srbija se naoružava da razni patuljci ne bi umislili da joj ponovo mogu otimati teritorij" Nikola Jovanović rekao je da određeni radnici Gradske čistoće ne moraju dolaziti na posao da bi se posvetili kampanji za beogradske izbore direktori dobili popise Samo u Srbiji: "Radnici ne moraju dolaziti na posao da bi se mogli posvetiti izbornoj kampanji"

Istražiteljima je Emmanuel Danjon rekao da je štitio svoje dijete i suprugu koju je Šefer ranio.

'Prestao je pucati, nestalo mu je municije. Kad je krenuo po sačmu udario sam ga stolicom i oborio. Počeo sam ga daviti. Prestao sam ga stiskati kad mi se učinilo da više ne diše. Mislim da sam ga udavio', ispričao je.

Nakon toga otrčao je u sobu u kojoj je ležala njegova ranjena supruga. Ubrzo su stigle hitna i policija i njegova, u rame ranjenu, suprugu prevezli su u bolnicu.

Masakr u Srbiji: Ubijao je dok mu je sin spavao, gosti su vrišteći bježali iz kuće

Podsjetimo, Rade Šefer bio je nezadovoljan izabranicom njegovog sina pa je dan nakon njihova vjenčanja ubio snahu, njezine roditelje, te svoju bivšu suprugu i njezine roditelje.

A Danjon je na vjenčanje došao jer je njegova supruga sestra mladenkine majke. Nakon svadbenog slavlja koje je trajalo do 3.30 sati otišli su na spavanje, ni ne sluteći što će se ujutro dogoditi.

Horor u Srbiji: Obiteljsko nasilje u dva dana odnijelo 13 života

Dok su doručkovali u sobi oko 9.30 sati čuli su buku. Ubojica je pucao na vratima, a Emmanuelu je bilo bitno samo da ne pobije sve.

Nakon što je dao izjavu tužiteljima, s maloljetnim sinom otputovao je u Novi Sad gdje je na liječenju njegova supruga. Izjavu za medije nije želio davati, a nakon izlaska iz bolnice uplakan je zagrlio sina, piše Blic.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene